Recensies

Over de AVG:

Sarina Uilenberg (via Linkedin) van Studio Zwartlicht:

Begin 2018 was ik, net als alle kleine ondernemers, in de ban van de AVG. Een workshop volgen of het zelf uitvogelen trok me niet zo, het leek me erg veel uitzoekwerk. Ook vond ik het tijd om meteen alles te regelen; algemene voorwaarden en een offerte laten nalezen op juridische correctheid, een cookieverklaring opstellen en meteen een toestemmingsformulier voor het gebruik van foto’s toevoegen. Helmi heeft mij hiermee geholpen, ben erg blij dat ik haar heb ingeschakeld en kan haar van harte aanbevelen!

Marij Ochse van Stapsteen-begeleiding:

Ik ben blij dat ik jouw deskundige hulp heb ingeschakeld om alles rondom de AVG in te richten/regelen. Jouw dienstverlening stel ik zeer op prijs. In ons voorafgaande gesprek heb je goed geluisterd wat ik nodig had en verzamelde je alle informatie om aan de slag te gaan. Het geeft een goed en gerust gevoel te weten dat alles nu goed geregeld is. Nogmaals dank voor je hulp.

Hans Diederen (via LinkedIn), Directeur van GIPS spelen en leren:

Rondom alle perikelen van de AVG heeft Helmi op een pragmatische wijze geholpen onze zaken voor elkaar te krijgen. Goed advies, helder en te begrijpen voor leken. Een fijne samenwerking met als resultaat een goed gevoel dat wij klaar zijn voor de AVG.

Anneke Creemers (via LinkedIN) van Creemers bewindvoering en financiele dienstverlening i.o.:

Bij de start van mijn kantoor voor beschermingsbewind in het voorjaar van 2018 wilde ik graag alles tiptop in orde hebben, ook de privacy van mijn cliënten. Een workshop van Helmi over de AVG, de Europese regeling voor de privacy die op 25 mei 2018 effectief zal worden, heeft mij hier prima bij geholpen. Dat was ook de reden dat ik Helmi heb gevraagd het Privacy Statement – dat ik voor mijn kantoor heb geschreven – te beoordelen. Helmi kwam terug met heel goede adviezen en aanbevelingen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn Privacy Statement nu de toets van de AVG kan doorstaan.

Over het maken van Contracten:

Juridiqua heeft ons goed en snel geholpen met het controleren en opstellen van diverse contracten en voorwaarden. Ze zijn aan de juridische grondslagen getoetst en aangevuld waar nodig.
Zeer tevreden over de samenwerking en professionaliteit en vakkennis van Helmi van Bergen.

Over het maken van Algemene Voorwaarden: